Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauritas sport alex club
Mauritas Tactiek atk
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 20
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Wierzchowski met een snelle inworp. Segura geeft een lange en hoge pass. Onton is nu in balbezit. Onton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garneri de bal onder controle te krijgen. Espinoza bokst de bal weg.

6e minuut.
Segura heeft problemen om de bal te vangen. Segura geeft een lange en hoge pass. Garneri rent richting de bal. Garneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - sport alex club 1:0

9e minuut.
Segura is nu in balbezit. Segura passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Garneri onderschept slim de pass. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier geeft een lange en hoge pass. Segura kopt de bal weg. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sollier rent richting de bal. Klungelig pakt Sollier de bal. Sollier speelt de bal door. Daar is Onton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Espinoza trapt de bal weg. Magno kopt de bal weg. Calle rent richting de bal. Garneri onderschept slim de pass. Garneri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Espinoza trapt de bal weg. Potasznik kopt de bal weg. Szofmer heeft problemen om de bal te vangen. Garneri rent richting de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - sport alex club 2:0

30e minuut.
Szofmer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wierzchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segura is nu in balbezit. Segura geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Przyrowski onderschept slim de pass. Przyrowski speelt de bal door. Magno probeert naar een medespeler te passen. Garneri rent richting de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szofmer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bueno komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier geeft de bal voor. Vegas heeft problemen om de bal te vangen. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - sport alex club 3:0

40e minuut.
Calle is nu in balbezit. Sollier onderschept slim de pass. Sollier geeft de bal voor. Garneri rent richting de bal. Garneri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Garneri rent richting de bal. Sollier is nu in balbezit. Sollier passt de bal met de wreef. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 31%, sport alex club 69%.
Mauritas - sport alex club 3:0

46e minuut.
Calle probeert naar een medespeler te passen. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ... Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - sport alex club 4:0

62e minuut.
Espinoza trapt de bal weg van het doel. Magno kopt de bal weg. Garneri is nu in balbezit. Garneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - sport alex club 5:0

64e minuut.
Vegas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potasznik met de inworp. Wierzchowski rent richting de bal. Wierzchowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri draait met de bal, schiet en ... Espinoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - sport alex club 6:0

68e minuut.
Wierzchowski is nu in balbezit. Wierzchowski geeft de bal voor. Serrano kopt de bal weg. Klungelig pakt Sollier de bal. Sollier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vegas probeert de bal aan de voet te houden. Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sollier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sollier geeft een hoge lob. Garneri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - sport alex club 7:0

74e minuut.
Sollier met een sublieme pass. Onton is nu in balbezit. Onton speelt de bal door. Daar is Garneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garneri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Magno probeert naar een medespeler te passen. Segura is nu in balbezit. Segura geeft de bal voor. Przyrowski rent richting de bal. Przyrowski geeft een lange en hoge pass. Espinoza bokst de bal weg. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Serrano rent richting de bal. Garneri verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Cubillas ... Strafschop! Cubillas krijgt een gele kaart. Garneri raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Garneri neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 22%, sport alex club 78%.
Mauritas - sport alex club 7:0