Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport alex club Mauritas
atk Tactiek Mauritas
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Strelkov geeft de bal voor. Onton kopt de bal weg. Klungelig pakt Garneri de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:1

7e minuut.
Garneri onderschept slim de pass. Garneri passt de bal in één keer door. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel. Calle probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garneri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:2

8e minuut.
Potasznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasznik geeft een hoge lob. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vegas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Segura passt de bal in één keer door. Wierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wierzchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzchowski geeft een hoge lob. Garneri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sollier verovert de bal door een tackle van achteren. Sollier speelt de bal door. Garneri rent richting de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ... Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:3

18e minuut.
Serrano rent richting de bal. Sollier verovert de bal door een tackle van achteren. Sollier probeert naar een medespeler te passen. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sollier is nu in balbezit. Vidaurre onderschept slim de pass. Vidaurre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wierzchowski is nu in balbezit. Strelkov begaat een overtreding. Wierzchowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Potasznik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szofmer probeert de bal met de borst te controleren. Garneri is nu in balbezit. Garneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:4

31e minuut.
Magno met een sublieme pass. Wierzchowski is nu in balbezit. Szofmer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szofmer krijgt een gele kaart. Wierzchowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Garneri neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:5

37e minuut.
Przyrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyrowski passt de bal met de wreef. Sollier is nu in balbezit. Sollier geeft een lange en hoge pass. Garneri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sollier rent richting de bal. Sollier met een sublieme pass. Onton rent richting de bal. Onton draait met de bal, schiet en ... Espinoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport alex club 72%, Mauritas 28%.
sport alex club - Mauritas 0:6

49e minuut.
Wierzchowski geeft een lange en hoge pass. Garneri heeft problemen om de bal te vangen. Serrano is nu in balbezit. Garneri onderschept slim de pass. Garneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:7

51e minuut.
Cubillas kopt de bal weg. Szofmer heeft problemen om de bal te vangen. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Onton is nu in balbezit. Onton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:8

55e minuut.
Garneri rent richting de bal. Onton rent richting de bal. Garneri rent richting de bal. Garneri schiet op doel. Espinoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Daar is Onton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onton passt de bal in één keer door. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Potasznik met een snelle inworp. Wierzchowski is nu in balbezit. Wierzchowski geeft de bal voor. Garneri heeft problemen om de bal te vangen. Garneri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Onton onderschept slim de pass. Onton passt de bal zonder na te denken. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:9

76e minuut.
Onton probeert naar een medespeler te passen. Sollier rent richting de bal. Sollier passt de bal met de wreef. Onton rent richting de bal. Onton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:10

82e minuut.
Sollier rent richting de bal. Sollier geeft de bal voor. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri schiet op doel. Vegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sollier zal de hoekschop nemen. Wierzchowski probeert de bal met de borst te controleren. Strelkov onderschept slim de pass. Segura onderschept slim de pass. Segura geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garneri rent richting de bal. Garneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:11

89e minuut.
Wierzchowski is nu in balbezit. Wierzchowski geeft een lange en hoge pass. Onton probeert de bal aan de voet te houden. Garneri rent richting de bal. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Mauritas 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport alex club 71%, Mauritas 29%.
sport alex club - Mauritas 0:12