Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo Virtualis EFV
Normal Tactiek D1
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten solid
weak Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Blas verovert de bal door een tackle van achteren. Blas speelt de bal door. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Valdivieso met een harde bal richting middenveld. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas met een sublieme pass. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:1

8e minuut.
Novoselac met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Koch passt de bal met de wreef. Coring kan de bal niet met de borst controleren. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:2

13e minuut.
Baylón geeft een hoge lob. Inworp. Menotti met de inworp. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Baylón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cáceda komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Klungelig pakt Coring de bal. Alva is nu in balbezit. Coring onderschept slim de pass. Coring passt de bal met de wreef. Koch is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novoselac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Coring is nu in balbezit. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas passt de bal zonder na te denken. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ... Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Dolorier probeert de bal aan de voet te houden. Valencia rent richting de bal. Novoselac onderschept slim de pass. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Koch rent richting de bal. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap. Rosas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:3

39e minuut.
Menotti is nu in balbezit. Menotti probeert naar een medespeler te passen. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:4

39e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Daar is Cáceda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceda speelt de bal door. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziemiańczyk komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Koch rent richting de bal. Koch passt de bal met de wreef. Cáceda heeft problemen om de bal te vangen. Coring rent richting de bal. Coring schiet op doel. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch onderschept slim de pass. Koch passt de bal met de wreef. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Blas kopt de bal weg. Klungelig pakt Koch de bal. Koch passt de bal met de wreef. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 83%, Virtualis EFV 17%.
equipo - Virtualis EFV 0:4

47e minuut.
Landauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:5

48e minuut.
Coring passt de bal met de wreef. Daar is Novoselac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novoselac speelt de bal door. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Novoselac is nu in balbezit. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel. Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Novoselac is nu in balbezit. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:6

59e minuut.
Menotti rent richting de bal. Cáceda verovert de bal door een tackle van achteren. Ådland geeft een hoge lob. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koch is nu in balbezit. Koch passt de bal zonder na te denken. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:7

61e minuut.
Koch onderschept slim de pass. Koch speelt de bal door. Sánchez is nu in balbezit. Coring verovert de bal door een tackle van achteren. Coring haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ådland is nu in balbezit. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas probeert naar een medespeler te passen. Koch rent richting de bal. Koch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tahiraga geeft een hoge lob. Alva probeert de bal met de borst te controleren. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:8

72e minuut.
Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Ådland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland passt de bal met de wreef. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Valdivieso met een harde bal richting middenveld. Blas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sánchez de bal. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Valencia rent richting de bal. Blas verovert de bal door een tackle van achteren. Blas speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa kopt de bal weg. Ådland met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ... Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Novoselac onderschept slim de pass. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Menotti probeert naar een medespeler te passen. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Blas speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap. Rosas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coring rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Menotti is nu in balbezit. Menotti speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel. Rosas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:9

87e minuut.
Novoselac is nu in balbezit. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Alva rent richting de bal. Koch onderschept slim de pass. Koch haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coring heeft problemen om de bal te vangen. Valdivieso bokst de bal weg. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Virtualis EFV 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 83%, Virtualis EFV 17%.
equipo - Virtualis EFV 0:10