Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.C.B BravisimoS
4-4-2 Def. Adel Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
26.9 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
de la Torre geeft een hoge lob. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez met een sublieme pass. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Huamán geeft de bal voor. Inworp. Chumpitaz met de inworp. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rosas is nu in balbezit. Contreras is nu in balbezit. Pérez rent richting de bal. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Cotrina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal in één keer door. García de Antona heeft problemen om de bal te vangen. García de Antona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chumpitaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meléndez de bal. Meléndez geeft een hoge lob. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Rosas passt de bal met de wreef. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Masías rent richting de bal. Miyakawa onderschept slim de pass. Miyakawa geeft een lange en hoge pass. Ramírez bokst de bal weg.

39e minuut.
Horna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Horna geeft de bal voor. Inworp. Chang met de inworp. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini schiet op doel. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - BravisimoS 1:0

41e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Rosas is nu in balbezit. Rosas speelt de bal door. Masías is nu in balbezit. Masías geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Chang rent richting de bal. Chang geeft een hoge lob. Todeschini rent richting de bal. Todeschini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valle komt het veld opgelopen. Vallesteros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.B 21%, BravisimoS 79%.
R.C.B - BravisimoS 1:0

51e minuut.
Chumpitaz onderschept slim de pass. Chumpitaz met een sublieme pass. Mesta rent richting de bal. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini schiet op doel. De bal raakt de paal. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Daar is de la Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez rent richting de bal. Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ramírez met een harde bal richting middenveld. Chang kopt de bal weg. Todeschini rent richting de bal. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - BravisimoS 2:0

56e minuut.
Chumpitaz met een snelle inworp. Klungelig pakt Vallesteros de bal. Vallesteros geeft een hoge lob. Daar is Todeschini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todeschini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - BravisimoS 3:0

60e minuut.
Todeschini geeft de bal voor. Daar is Chumpitaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chumpitaz speelt de bal door. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - BravisimoS 4:0

69e minuut.
Todeschini met een sublieme pass. Chumpitaz rent richting de bal. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - BravisimoS 5:0

85e minuut.
Masías is nu in balbezit. Miyakawa onderschept slim de pass. Miyakawa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chumpitaz de bal. Chumpitaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Cueto de bal. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ramírez met een harde bal richting middenveld. Pérez geeft een hoge lob. Todeschini kopt de bal weg. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - BravisimoS 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.B 22%, BravisimoS 78%.
R.C.B - BravisimoS 6:0