Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc sport alex club
The end Tactiek atk
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Serrano passt de bal in één keer door. Daar is Gaviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaviria speelt de bal door. Minarik rent richting de bal. Minarik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Espinoza trapt de bal weg van het doel. Vidaurre kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaviria de bal. Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minarik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Calle geeft een hoge lob. Inworp. Dunga met een snelle inworp. Królikowski is nu in balbezit. Królikowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Härm bereikt de bal nog maar net als eerste. Härm probeert naar een medespeler te passen. Calle speelt de bal door. Cedrón is nu in balbezit. Cedrón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cubillas onderschept slim de pass. Cubillas speelt de bal door. Lazinica geeft de bal voor. Minarik rent richting de bal. Minarik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Królikowski onderschept slim de pass. Królikowski geeft een lange en hoge pass. Minarik heeft problemen om de bal te vangen. Minarik haalt uit met een fantastische trap. Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - sport alex club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 43%, sport alex club 57%.
Sport Metro Fc - sport alex club 1:0

46e minuut.
Soto probeert de bal met de borst te controleren. Gaviria rent richting de bal. Gaviria passt de bal zonder na te denken. Minarik is nu in balbezit. Minarik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vidaurre geeft een hoge lob. Ziankovicz probeert de bal met de borst te controleren. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa schiet op doel. Prcović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Strömberg rent richting de bal. Strömberg geeft een hoge lob. Minarik rent richting de bal. Minarik draait met de bal, schiet en ... Espinoza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - sport alex club 2:0

59e minuut.
Inworp. Gaviria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - sport alex club 3:0

64e minuut.
Cedrón is nu in balbezit. Miyakawa rent richting de bal. Daar is Cedrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Prcović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Prcović niet meer kan verder spelen. Surdo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Härm rent richting de bal. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Härm maakt een afschuwelijke overtreding. Härm krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Dunga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roel de Oliveira komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Miyakawa rent richting de bal. Leśniewski geeft een hoge lob. Strelkov kopt de bal weg. Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrón met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Roel de Oliveira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

87e minuut.
Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas passt de bal zonder na te denken. Lazinica rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 42%, sport alex club 58%.
Sport Metro Fc - sport alex club 3:0