Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.C.B equipo
4-4-2 Def. Adel Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 22.8
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini onderschept slim de pass. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez rent richting de bal. Todeschini onderschept slim de pass. Todeschini haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - equipo 1:0

32e minuut.
Chang passt de bal met de wreef. Meléndez is nu in balbezit. García de Antona rent richting de bal. García de Antona draait met de bal, schiet en ... Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - equipo 2:0

39e minuut.
Miyakawa probeert naar een medespeler te passen. Chang is nu in balbezit. Landauro begaat een overtreding. Landauro krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vallesteros komt het veld opgelopen. Valle komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Miyakawa met de inworp. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang geeft de bal voor. Chumpitaz rent richting de bal. Chumpitaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.B 29%, equipo 71%.
R.C.B - equipo 2:0

60e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez met een sublieme pass. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Alva kopt de bal weg. Dolorier rent richting de bal. Dolorier geeft de bal voor. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - equipo 3:0

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chumpitaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini rent richting de bal. Todeschini haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - equipo 4:0

83e minuut.
Vallesteros heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez rent richting de bal. Vallesteros schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sánchez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sánchez kan niet meer verder spelen. Diez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.B 22%, equipo 78%.
R.C.B - equipo 4:0