Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauritas club de guido
Mauritas Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Onton rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Onton is nu in balbezit. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Corrales rent richting de bal. Segura onderschept slim de pass. Segura met een sublieme pass. Klungelig pakt Onton de bal. Onton schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - club de guido 1:0

15e minuut.
Onton onderschept slim de pass. Sollier rent richting de bal. Sollier passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Segura is nu in balbezit. Segura passt de bal in één keer door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - club de guido 2:0

24e minuut.
Sollier geeft een hoge lob. Wierzchowski rent richting de bal. Segura is nu in balbezit. Segura geeft de bal voor. Serrano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - club de guido 3:0

28e minuut.
Camino is nu in balbezit. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Segura passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wierzchowski de bal. Wierzchowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Segura onderschept slim de pass. Segura met een sublieme pass. Magno met een sublieme pass. Sollier rent richting de bal. Sollier geeft de bal voor. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - club de guido 4:0

39e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. Serrano kopt de bal weg. Onton heeft problemen om de bal te vangen. Onton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - club de guido 5:0

40e minuut.
Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camino. Camino krijgt een gele kaart. Vargas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vargas kan niet meer verder spelen. Arriaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 22%, club de guido 78%.
Mauritas - club de guido 5:0

59e minuut.
Karagiannis passt de bal met de wreef. Onton bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena is nu in balbezit. Onton onderschept slim de pass. Onton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Serrano kopt de bal weg. Daar is Onton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onton passt de bal met de wreef. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Arriaga schiet op doel. Menotti met een sublieme pass. Wierzchowski kopt de bal weg. Onton rent richting de bal. Onton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Menotti trapt de bal weg. Sollier kopt de bal weg. Serrano kan de bal niet met de borst controleren. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Segura is nu in balbezit. Segura geeft een lange en hoge pass. Corrales heeft problemen om de bal te vangen. Onton is nu in balbezit. Onton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Menotti niet meer kan verder spelen. Yauri komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Segura rent richting de bal. Segura met een sublieme pass. Onton rent richting de bal. Onton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Onton is nu in balbezit. Onton draait met de bal, schiet en ... Zavala kopt de bal weg. Onton probeert de bal met de borst te controleren. Onton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 16%, club de guido 84%.
Mauritas - club de guido 5:0