Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo Sport Metro Fc
Normal Tactiek The end
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 35.9
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Valencia geeft de bal voor. Durán is nu in balbezit. Met opzet legt Siara zijn tegenspeler op de grond. Siara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Doeltrap. Prcović trapt de bal weg. Gaviria kopt de bal weg. Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minarik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dunga is nu in balbezit. Baylón onderschept slim de pass. Baylón probeert naar een medespeler te passen. Durán is nu in balbezit. Durán haalt uit met een fantastische trap. Prcović bokst de bal weg.

29e minuut.
Landauro geeft een hoge lob. Baylón speelt de bal door. Minarik heeft problemen om de bal te vangen. Minarik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rosas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Królikowski is nu in balbezit. Królikowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minarik de bal. Minarik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - Sport Metro Fc 0:1

38e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski rent richting de bal. Durán onderschept slim de pass. Durán draait met de bal, schiet en ... Prcović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 50%, Sport Metro Fc 50%.
equipo - Sport Metro Fc 0:1

60e minuut.
Leśniewski passt de bal zonder na te denken. Królikowski rent richting de bal. Królikowski geeft een hoge lob. Daar is Minarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minarik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Dunga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Królikowski geeft een lange en hoge pass. Minarik rent richting de bal. Minarik draait met de bal, schiet en ... Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 57%, Sport Metro Fc 43%.
equipo - Sport Metro Fc 0:1