Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtualis EFV club de guido
D1 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac geeft een lange en hoge pass. Ådland kopt de bal weg. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ... Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zavala krijgt een gele kaart. Coring is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Koch neemt zijn aanloop. Menotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 1:0

11e minuut.
Santa geeft een hoge lob. Coring kopt de bal weg. Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menotti met een snelle inworp. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Menotti met een snelle inworp. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap. Menotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 2:0

20e minuut.
Ådland met een sublieme pass. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch haalt uit met een fantastische trap. Menotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novoselac neemt de hoekschop. Koch rent richting de bal. Koch schiet op doel. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 3:0

22e minuut.
Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac passt de bal met de wreef. Koch is nu in balbezit. Coring rent richting de bal. Coring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Novoselac speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch speelt de bal door. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koch rent richting de bal. Koch passt de bal met de wreef. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 4:0

30e minuut.
Graña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland verovert de bal door een tackle van achteren. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Koch is nu in balbezit. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 5:0

36e minuut.
Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring passt de bal met de wreef. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap. Menotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 6:0

38e minuut.
Blas passt de bal zonder na te denken. Ådland rent richting de bal. Ådland passt de bal in één keer door. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Koch passt de bal in één keer door. Ådland heeft problemen om de bal te vangen. Ådland met een sublieme pass. Klungelig pakt Coring de bal. Coring schiet op doel. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Serrano kopt de bal weg. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring onderschept slim de pass. Coring haalt uit met een fantastische trap. Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 16%, club de guido 84%.
Virtualis EFV - club de guido 7:0

48e minuut.
Blas probeert naar een medespeler te passen. Menotti rent richting de bal. Corrales rent richting de bal. Menotti onderschept slim de pass. Menotti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Serrano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Coring de bal. Coring schiet op doel. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 8:0

50e minuut.
Menotti is nu in balbezit. Coring is nu in balbezit. Coring met een sublieme pass. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ådland speelt de bal door. Klungelig pakt Coring de bal. Coring passt de bal in één keer door. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Novoselac is nu in balbezit. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ... Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 9:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Menotti trapt de bal weg van het doel. Ådland kopt de bal weg. Coring is nu in balbezit. Coring geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Blas kopt de bal weg. Klungelig pakt Koch de bal. Koch speelt de bal door. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Coring is nu in balbezit. Coring geeft de bal voor. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 10:0

63e minuut.
Novoselac rent richting de bal. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 11:0

73e minuut.
Corrales rent richting de bal. Koch onderschept slim de pass. Koch speelt de bal door. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 12:0

75e minuut.
Ådland met een sublieme pass. Klungelig pakt Serrano de bal. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 13:0

79e minuut.
Koch kopt de bal weg. Novoselac heeft problemen om de bal te vangen. Novoselac geeft de bal voor. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Novoselac verovert de bal door een tackle van achteren. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch schiet op doel. Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 14:0

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Menotti neemt de hoekschop. Ådland kopt de bal weg. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Menotti geeft een hoge lob. Ådland speelt de bal door. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - club de guido 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 12%, club de guido 88%.
Virtualis EFV - club de guido 15:0