Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club de guido Virtualis EFV
Normal Tactiek D1
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 47
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Blas verovert de bal door een tackle van achteren. Blas passt de bal in één keer door. Novoselac rent richting de bal. Novoselac geeft een lange en hoge pass. Koch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch passt de bal met de wreef. Daar is Mateos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:1

6e minuut.
Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac verovert de bal door een tackle van achteren. Novoselac passt de bal met de wreef. Mateos is nu in balbezit. Mateos geeft een lange en hoge pass. Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti onderschept slim de pass. Menotti passt de bal met de wreef. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Santa speelt de bal door. Novoselac is nu in balbezit. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Koch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mateos speelt de bal door. Daar is Corrales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ådland verovert de bal door een tackle van achteren. Ådland passt de bal met de wreef. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:2

28e minuut.
Cartagena passt de bal in één keer door. Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Koch de bal. Koch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Novoselac kopt de bal weg. Corrales is nu in balbezit. Mateos onderschept slim de pass. Koch rent richting de bal. Koch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:3

32e minuut.
Menotti passt de bal zonder na te denken. Daar is Mateos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateos probeert naar een medespeler te passen. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dalma speelt de bal door. Gandolfo is nu in balbezit. Gandolfo speelt de bal door. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Blas speelt de bal door. Novoselac rent richting de bal. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:4

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Menotti trapt de bal weg. Blas probeert naar een medespeler te passen. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Koch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Begazo geeft de bal voor. Blas kopt de bal weg. Daar is Mateos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Novoselac neemt de hoekschop. Begazo kopt de bal weg. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club de guido 89%, Virtualis EFV 11%.
club de guido - Virtualis EFV 0:4

50e minuut.
Blas probeert naar een medespeler te passen. Novoselac geeft een lange en hoge pass. Koch kopt de bal weg. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ådland met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Koch passt de bal zonder na te denken. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Novoselac geeft een hoge lob. Daar is Begazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ådland is nu in balbezit. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novoselac met de inworp. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas verovert de bal door een tackle van achteren. Blas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Graña geeft een hoge lob. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mateos de bal. Mateos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Menotti trapt de bal weg. Ådland rent richting de bal. Ådland passt de bal in één keer door. Koch rent richting de bal. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:5

59e minuut.
Menotti rent richting de bal. Menotti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koch de bal. Koch draait met de bal, schiet en ... Begazo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Menotti zal de hoekschop nemen. Mateos rent richting de bal. Mateos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:6

64e minuut.
Blas onderschept slim de pass. Blas passt de bal in één keer door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ... Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:7

67e minuut.
Ådland is nu in balbezit. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:8

70e minuut.
Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Begazo de bal onder controle te krijgen. Mateos rent richting de bal. Mateos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Novoselac geeft de bal voor. Klungelig pakt Begazo de bal. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:9

76e minuut.
Begazo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Koch de bal. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:10

80e minuut.
Ådland passt de bal in één keer door. Menotti is nu in balbezit. Menotti passt de bal met de wreef. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:11

85e minuut.
Novoselac kopt de bal weg. Klungelig pakt Mateos de bal. Cartagena is nu in balbezit. Mateos verovert de bal door een tackle van achteren. Mateos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac speelt de bal door. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Virtualis EFV 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club de guido 78%, Virtualis EFV 22%.
club de guido - Virtualis EFV 0:12