Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNIVERSITARIOS FC SportChanka
Chasqui Tactiek 451 v.7
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
43.5 gemiddelde waardering 43.2
average Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Poghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poghosyan passt de bal met de wreef. Silvstedt speelt de bal door. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka draait met de bal, schiet en ... Tombul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bilala rent richting de bal. Bilala geeft een hoge lob. Səfəroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mafrici verovert de bal door een tackle van achteren. Mafrici geeft de bal voor. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - SportChanka 0:1

18e minuut.
Brikkel rent richting de bal. Brikkel geeft een hoge lob. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap. Tombul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - SportChanka 0:2

39e minuut.
Mvila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alarcón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 54%, SportChanka 46%.
UNIVERSITARIOS FC - SportChanka 0:2

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramírez komt het veld opgelopen. Neyra komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ramírez kopt de bal weg. Poghosyan rent richting de bal. Poghosyan geeft een lange en hoge pass. Bilala geeft een hoge lob. Axundzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mantos komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pastor passt de bal zonder na te denken. Bilala is nu in balbezit. Bilala met een sublieme pass. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brikkel rent richting de bal. Brikkel geeft een lange en hoge pass. Kukiełka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - SportChanka 0:3

75e minuut.
Bilala geeft een hoge lob. Kukiełka rent richting de bal. Met opzet legt Jelonek zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jelonek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jelonek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kukiełka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Montalván verovert de bal door een tackle van achteren. Brikkel is nu in balbezit. Brikkel draait met de bal, schiet en ... Neyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - SportChanka 0:4

81e minuut.
Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz speelt de bal door. Kukiełka rent richting de bal. Brikkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brikkel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Zapatrowicz trapt de bal weg. Brikkel rent richting de bal. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITARIOS FC - SportChanka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITARIOS FC 52%, SportChanka 48%.
UNIVERSITARIOS FC - SportChanka 0:5