Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sanmartinenses Alianza_TLV
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


16e minuut.
Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela rent richting de bal. Oré maakt een afschuwelijke overtreding. Oré krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Prieto trapt de bal weg. Mendoza kopt de bal weg. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valenzuela zal de hoekschop nemen. Daar is de la Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benites rent richting de bal. Benites schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oré rent richting de bal. Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benites de bal. Benites schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Alianza_TLV 0:1

41e minuut.
Lira onderschept slim de pass. Lira passt de bal zonder na te denken. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Alianza_TLV 0:2

42e minuut.
de la Piedra onderschept slim de pass. Benites rent richting de bal. de la Piedra rent richting de bal. Benites rent richting de bal. Benites schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanmartinenses 72%, Alianza_TLV 28%.
sanmartinenses - Alianza_TLV 0:2

47e minuut.
de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Leguía is nu in balbezit. Leguía draait met de bal, schiet en ... Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Alianza_TLV 0:3

61e minuut.
Inworp. Briceño komt het veld opgelopen. Pinglo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Leguía met de inworp. Benites rent richting de bal. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites onderschept slim de pass. Benites draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo schiet op doel. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Sosa rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez met een sublieme pass. Pinglo rent richting de bal. Pinglo schiet op doel. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites probeert naar een medespeler te passen. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo rent richting de bal. Pinglo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fontela kopt de bal weg. Inworp. Leguía met de inworp. Salaverry rent richting de bal. Salaverry geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prieto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Pinglo krijgt zijn hoofd ertegen. Prieto probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinglo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Alianza_TLV 0:4

72e minuut.
Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Lira speelt de bal door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Pinglo kopt de bal weg. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benites is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Alianza_TLV 0:5

78e minuut.
Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía geeft een hoge lob. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sanmartinenses - Alianza_TLV 0:6

83e minuut.
Lira speelt de bal door. Benites is nu in balbezit. Benites passt de bal zonder na te denken. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo draait met de bal, schiet en ... Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Leguía kopt de bal weg. Salaverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry met een sublieme pass. Leguía geeft een lange en hoge pass. Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo draait met de bal, schiet en ... Prieto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Leguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía speelt de bal door. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanmartinenses 89%, Alianza_TLV 11%.
sanmartinenses - Alianza_TLV 0:6