Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karol HNB ANFAP
Normal Tactiek 343 equilibrado
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 35.7
redelijk Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Gallardo met de inworp. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran met een sublieme pass. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo probeert naar een medespeler te passen. Mazza is nu in balbezit. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - ANFAP 0:1

14e minuut.
Palma geeft de bal voor. del Pino geeft een lange en hoge pass. Pastor met een sublieme pass. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gandolfo passt de bal in één keer door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cruzalta speelt de bal door. Putra rent richting de bal. Putra speelt de bal door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - ANFAP 0:2

27e minuut.
Trọng Duy geeft een lange en hoge pass. Gallardo rent richting de bal. Trọng Duy probeert naar een medespeler te passen. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ingvarsson met de inworp. Mutryn probeert de bal met de borst te controleren. Mutryn geeft een lange en hoge pass. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - ANFAP 0:3

31e minuut.
Klungelig pakt Mazza de bal. Putra rent richting de bal. Mazza probeert naar een medespeler te passen. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ríos rent richting de bal. Putra speelt de bal door. Klungelig pakt Mazza de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - ANFAP 0:4

38e minuut.
Hidasi probeert naar een medespeler te passen. Biachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza schiet op doel. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingvarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran is nu in balbezit. Szafran draait met de bal, schiet en ... Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - ANFAP 0:5

44e minuut.
Mazza is nu in balbezit. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza onderschept slim de pass. Mazza draait met de bal, schiet en ... Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - ANFAP 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karol HNB 70%, ANFAP 30%.
Karol HNB - ANFAP 0:6

46e minuut.
Putra met een sublieme pass. Hidasi is nu in balbezit. Hidasi passt de bal zonder na te denken. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cruzalta onderschept slim de pass. Ingvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvarsson geeft een hoge lob. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortiz kopt de bal weg. Putra bereikt de bal nog maar net als eerste. Putra schiet op doel. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - ANFAP 0:7

53e minuut.
Trọng Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Duy geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - ANFAP 0:8

57e minuut.
Biachi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gallardo de bal onder controle te krijgen. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Baburić kopt de bal weg. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Putra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. del Pino moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. del Pino kan niet meer verder spelen. del Pino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andaluz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ingvarsson met een snelle inworp. Gandolfo geeft een lange en hoge pass. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mutryn is nu in balbezit. Mutryn passt de bal met de wreef. Ingvarsson met een sublieme pass. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft de bal voor. Inworp. Ingvarsson met de inworp. Putra geeft een hoge lob. Guerra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karol HNB 67%, ANFAP 33%.
Karol HNB - ANFAP 0:8