Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glopis union huaral
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Muchotrigo is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bravo rent richting de bal. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ... Adrianzén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navarrete rent richting de bal. Navarrete draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - union huaral 1:0

34e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Bravo speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel. Corrales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
glopis - union huaral 1:1

38e minuut.
Klungelig pakt Luna de bal. Ríos onderschept slim de pass. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Navarrete rent richting de bal. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een lange en hoge pass. Dolorier kopt de bal weg. Corrales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Palma heeft problemen om de bal te vangen. Ugáz is nu in balbezit. Ugáz probeert naar een medespeler te passen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 67%, union huaral 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
glopis - union huaral 1:1

50e minuut.
Ugáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugáz geeft een lange en hoge pass. Palma probeert de bal met de borst te controleren. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Corrales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Guevara neemt de hoekschop. Corrales met een sublieme pass. Bravo kopt de bal weg. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - union huaral 1:2

59e minuut.
Palma kopt de bal weg. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete draait met de bal, schiet en ... Adrianzén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
glopis - union huaral 2:2

74e minuut.
Dolorier is nu in balbezit. Ríos onderschept slim de pass. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Muchotrigo rent richting de bal. Muchotrigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Muchotrigo is nu in balbezit. Aguilar maakt een afschuwelijke overtreding. Aguilar krijgt een gele kaart. Muchotrigo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Navarrete neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Adrianzén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 60%, union huaral 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
glopis - union huaral 2:2