Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glopis Lakatag Matatag
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa speelt de bal door. Sueiro rent richting de bal. Sueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - Lakatag Matatag 0:1

18e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolini geeft een lange en hoge pass. Benítez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ríos passt de bal in één keer door. Daar is Muchotrigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchotrigo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen. Benítez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
glopis - Lakatag Matatag 1:1

27e minuut.
Olivos rent richting de bal. Olivos geeft een lange en hoge pass. Romero rent richting de bal. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro schiet op doel. Corrales bokst de bal weg.

38e minuut.
Ubillús geeft een lange en hoge pass. Olivos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - Lakatag Matatag 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 57%, Lakatag Matatag 43%.
glopis - Lakatag Matatag 1:2

54e minuut.
Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro geeft een lange en hoge pass. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchotrigo rent richting de bal. Muchotrigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Romero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. del Prado komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ubillús is nu in balbezit. Ubillús passt de bal zonder na te denken. Sueiro rent richting de bal. del Prado is nu in balbezit. del Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa passt de bal met de wreef. Carlín is nu in balbezit. del Prado verovert de bal door een tackle van achteren. del Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - Lakatag Matatag 1:3

87e minuut.
del Prado geeft de bal voor. Carlín probeert de bal aan de voet te houden. Cruz speelt de bal door. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Carlín geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Prado rent richting de bal. del Prado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 44%, Lakatag Matatag 56%.
glopis - Lakatag Matatag 1:3