Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karol HNB union huaral
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ugáz is nu in balbezit. Ugáz passt de bal met de wreef. Bravo met een sublieme pass. Ugáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugáz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Baldessari met de inworp. Ugáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugáz geeft een hoge lob. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - union huaral 0:1

12e minuut.
Ugáz rent richting de bal. Briceño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugáz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bravo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guevara rent richting de bal. Guevara geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Lazarte probeert naar een medespeler te passen. Basombrío rent richting de bal. Basombrío passt de bal zonder na te denken. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karol HNB - union huaral 1:1

18e minuut.
Briceño probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma passt de bal met de wreef. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Baldessari met een snelle inworp. Ugáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugáz geeft een hoge lob. Luna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - union huaral 1:2

39e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Rojas geeft een lange en hoge pass. Baldessari speelt de bal door. Ugáz is nu in balbezit. Ugáz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karol HNB 48%, union huaral 52%.
Karol HNB - union huaral 1:2

60e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Morán rent richting de bal. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dolorier is nu in balbezit. Briceño rent richting de bal. Dolorier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolorier krijgt een gele kaart.

71e minuut.
del Pino passt de bal in één keer door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Basombrío is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Luna rent richting de bal. Biachi rent richting de bal. Biachi geeft een hoge lob. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adrianzén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klungelig pakt Guevara de bal. del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino passt de bal zonder na te denken. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adrianzén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Arguedas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazarte met een snelle inworp. Palma rent richting de bal. Palma geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karol HNB 30%, union huaral 70%.
Karol HNB - union huaral 1:2