Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glopis ANFAP
Normal Tactiek 343 equilibrado
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Mazza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz passt de bal met de wreef. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mazza is nu in balbezit. Mazza passt de bal in één keer door. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Corrales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - ANFAP 0:1

10e minuut.
Mutryn rent richting de bal. Carlín is nu in balbezit. Mazza onderschept slim de pass. Mazza draait met de bal, schiet en ... Corrales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - ANFAP 0:2

15e minuut.
Putra verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran heeft problemen om de bal te vangen. Szafran speelt de bal door. Daar is Mutryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutryn draait met de bal, schiet en ... Corrales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Putra verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran is nu in balbezit. Szafran passt de bal met de wreef. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - ANFAP 0:3

22e minuut.
Muchotrigo is nu in balbezit. Mutryn verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutryn onderschept slim de pass. Mutryn draait met de bal, schiet en ... Corrales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hidasi zal de hoekschop nemen. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cruz trapt de bal weg. Putra is nu in balbezit. Putra speelt de bal door. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi onderschept slim de pass. Hidasi passt de bal zonder na te denken. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Mazza onderschept slim de pass. Mutryn rent richting de bal. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hidasi rent richting de bal. Hidasi met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazza de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Corrales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - ANFAP 0:4

42e minuut.
Putra is nu in balbezit. Mazza rent richting de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza schiet op doel. Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palma rent richting de bal. Szafran verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... Corrales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - ANFAP 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 81%, ANFAP 19%.
glopis - ANFAP 0:5

47e minuut.
Ingvarsson is nu in balbezit. Ingvarsson geeft een hoge lob. Szafran speelt de bal door. Hidasi geeft een lange en hoge pass. Mazza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Cruzalta geeft een hoge lob. Inworp. Carrario met een snelle inworp. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Putra heeft problemen om de bal te vangen. Palma is nu in balbezit. Putra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palma moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Palma kan niet meer verder spelen. Ramírez komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn geeft de bal voor. Szafran is nu in balbezit. Szafran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ... Corrales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - ANFAP 0:6

55e minuut.
Ingvarsson geeft de bal voor. Szafran rent richting de bal. Olivos rent richting de bal. Szafran onderschept slim de pass. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ingvarsson passt de bal met de wreef. Putra bereikt de bal nog maar net als eerste. Putra speelt de bal door. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ríos geeft een hoge lob. Mutryn probeert de bal aan de voet te houden. Gandolfo rent richting de bal. Putra bereikt de bal nog maar net als eerste. Putra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - ANFAP 0:7

75e minuut.
Mutryn is nu in balbezit. Mutryn geeft de bal voor. Klungelig pakt Szafran de bal. Szafran schiet op doel. Corrales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - ANFAP 0:8

89e minuut.
Gandolfo passt de bal in één keer door. Trọng Duy is nu in balbezit. Trọng Duy geeft de bal voor. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel. Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 75%, ANFAP 25%.
glopis - ANFAP 0:8