Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANFAP glopis
343 equilibrado Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 17.6
excellent Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ingvarsson rent richting de bal. Ingvarsson met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Szafran rent richting de bal. Szafran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Carlín met een sublieme pass. Hidasi met een sublieme pass. Szafran heeft problemen om de bal te vangen. Szafran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - glopis 1:0

12e minuut.
Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szafran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafran schiet op doel. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inworp. Hidasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez rent richting de bal. Szafran onderschept slim de pass. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - glopis 2:0

21e minuut.
Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Szafran is nu in balbezit. Ríos rent richting de bal. Szafran verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran schiet op doel. Corrales bokst de bal weg.

25e minuut.
Ingvarsson geeft een hoge lob. Cruz met een sublieme pass. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi geeft een lange en hoge pass. Szafran is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Szafran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivos rent richting de bal. Ramírez speelt de bal door. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Corrales trapt de bal weg. Gandolfo kopt de bal weg. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Baburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburić geeft een lange en hoge pass. Szafran heeft problemen om de bal te vangen. Mutryn rent richting de bal. Mutryn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 30%, glopis 70%.
ANFAP - glopis 2:0

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hidasi zal de hoekschop nemen. Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Putra rent richting de bal. Putra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gandolfo probeert naar een medespeler te passen. Hidasi is nu in balbezit. Hidasi passt de bal in één keer door. Szafran rent richting de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ingvarsson passt de bal in één keer door. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi speelt de bal door. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Corrales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Olivos geeft een hoge lob. Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo met een sublieme pass. Daar is Ingvarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingvarsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Caro speelt de bal door. Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo passt de bal in één keer door. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi passt de bal zonder na te denken. Szafran rent richting de bal. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cruzalta is nu in balbezit. Carrario onderschept slim de pass. Carrario speelt de bal door. Szafran is nu in balbezit. Szafran haalt uit met een fantastische trap. Corrales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Ingvarsson is nu in balbezit. Ingvarsson speelt de bal door. Putra speelt de bal door. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Szafran kopt de bal weg. Hidasi heeft problemen om de bal te vangen. Olivos rent richting de bal. Szafran verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran schiet op doel. Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Putra verovert de bal door een tackle van achteren. Putra probeert naar een medespeler te passen. Szafran rent richting de bal. Szafran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ríos passt de bal in één keer door. Carrario is nu in balbezit. Carrario speelt de bal door. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFAP - glopis 3:0

88e minuut.
Olivos rent richting de bal. Putra onderschept slim de pass. Putra speelt de bal door. Mutryn rent richting de bal. Mutryn draait met de bal, schiet en ... Corrales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gandolfo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trọng Duy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trọng Duy geeft een hoge lob. Szafran is nu in balbezit. Szafran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFAP 19%, glopis 81%.
ANFAP - glopis 3:0