Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING LIMA XD Karol HNB
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 25.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Biachi kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garay neemt de hoekschop. Cabrera springt en kopt de bal. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Morán rent richting de bal. Klungelig pakt Basombrío de bal. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - Karol HNB 0:1

26e minuut.
Gallardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basombrío is nu in balbezit. Basombrío speelt de bal door. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - Karol HNB 0:2

33e minuut.
Basombrío passt de bal in één keer door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Basombrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 64%, Karol HNB 36%.
SPORTING LIMA XD - Karol HNB 0:2

50e minuut.
Briceño rent richting de bal. Briceño geeft een hoge lob. Dávila probeert de bal aan de voet te houden. Basombrío rent richting de bal. Basombrío schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Ríos met een snelle inworp. del Pino is nu in balbezit. Palacios onderschept slim de pass. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Basombrío rent richting de bal. Basombrío passt de bal zonder na te denken. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. Muńoz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - Karol HNB 0:3

72e minuut.
Basombrío rent richting de bal. Basombrío met een sublieme pass. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila geeft een hoge lob. Basombrío probeert de bal aan de voet te houden. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Ríos geeft een lange en hoge pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Briceño passt de bal met de wreef. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Palma de bal. Palma geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING LIMA XD - Karol HNB 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING LIMA XD 75%, Karol HNB 25%.
SPORTING LIMA XD - Karol HNB 0:4