Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karol HNB SPORTING LIMA XD
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 14.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Basombrío is nu in balbezit. Basombrío passt de bal met de wreef. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dávila geeft de bal voor. Palma rent richting de bal. Palma speelt de bal door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - SPORTING LIMA XD 1:0

34e minuut.
Briceño geeft een hoge lob. Dávila rent richting de bal. Basombrío verovert de bal door een tackle van achteren. Basombrío haalt uit met een fantastische trap. Swayne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - SPORTING LIMA XD 2:0

37e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera is nu in balbezit. Ortiz begaat een overtreding. Ortiz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Ríos de bal. Ríos passt de bal met de wreef. Palma met een sublieme pass. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Calle rent richting de bal. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Alzamora geeft de bal voor. Inworp. Gallardo met een snelle inworp. Basombrío is nu in balbezit. Basombrío schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karol HNB 37%, SPORTING LIMA XD 63%.
Karol HNB - SPORTING LIMA XD 2:0

47e minuut.
Ríos met de inworp. Klungelig pakt del Pino de bal. del Pino met een sublieme pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
del Pino kopt de bal weg. Morán rent richting de bal. Morán passt de bal zonder na te denken. Basombrío heeft problemen om de bal te vangen. Basombrío haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Briceño met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Palma passt de bal zonder na te denken. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - SPORTING LIMA XD 3:0

72e minuut.
Labarthe rent richting de bal. Labarthe geeft een hoge lob. Briceño kopt de bal weg. Basombrío controleert de bal met de borst. Basombrío geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - SPORTING LIMA XD 4:0

73e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Palma rent richting de bal. Palma geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Biachi geeft een hoge lob. Gallardo geeft een hoge lob. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... Swayne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma geeft een hoge lob. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel. Swayne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karol HNB - SPORTING LIMA XD 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karol HNB 36%, SPORTING LIMA XD 64%.
Karol HNB - SPORTING LIMA XD 5:0