Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juliocesar Lakatag Matatag
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal in één keer door. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonzales. Gonzales krijgt een gele kaart.

26e minuut.
del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro draait met de bal, schiet en ... Agurto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Arriola is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro speelt de bal door. Sueiro heeft problemen om de bal te vangen. Sueiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ochoa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arriola de bal onder controle te krijgen. Agurto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Sueiro de bal. Gonzales onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Menotti is nu in balbezit. Navarro speelt de bal door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 58%, Lakatag Matatag 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juliocesar - Lakatag Matatag 0:0

54e minuut.
Osores met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casas krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Navarro rent richting de bal. del Prado onderschept slim de pass. del Prado passt de bal in één keer door. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa begaat een overtreding. del Prado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. del Prado met een snel genomen vrije trap. Menotti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casas. Casas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Menotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menotti met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Arriola geeft een hoge lob. Inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rocha passt de bal in één keer door. Castro is nu in balbezit. Castro probeert naar een medespeler te passen. Sueiro rent richting de bal. Sueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
León geeft een lange en hoge pass. Arriola kopt de bal weg. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juliocesar 63%, Lakatag Matatag 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juliocesar - Lakatag Matatag 0:0