Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glopis Karol HNB
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 24.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


21e minuut.
Briceño geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Piedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolini geeft de bal voor. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Ríos speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - Karol HNB 0:1

42e minuut.
del Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. del Pino probeert naar een medespeler te passen. Palma met een sublieme pass. Klungelig pakt Morán de bal. Morán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 64%, Karol HNB 36%.
glopis - Karol HNB 0:1

49e minuut.
Morán rent richting de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño rent richting de bal. Briceño geeft een hoge lob. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
del Pino speelt de bal door. Basombrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Basombrío rent richting de bal. Basombrío schiet op doel. Corrales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - Karol HNB 0:2

63e minuut.
Daar is Olivos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez maakt een afschuwelijke overtreding. Ramírez krijgt een gele kaart. Gallardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallardo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glopis - Karol HNB 0:3

70e minuut.
Ríos met een snelle inworp. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
del Pino met een sublieme pass. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal zonder na te denken. Palma is nu in balbezit. Palma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Olivos rent richting de bal. Palma onderschept slim de pass. Palma schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal in één keer door. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Corrales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
de la Piedra rent richting de bal. Basombrío onderschept slim de pass. Basombrío passt de bal in één keer door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glopis 80%, Karol HNB 20%.
glopis - Karol HNB 0:3