Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Lima FC Fantomas FBC
Normal Tactiek cuatrodos
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Franco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zielonka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oancea neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:1

4e minuut.
Doeltrap. Bacigalupo met een harde bal richting middenveld. Aliyiv kopt de bal weg. Klungelig pakt Vásquez de bal. Oancea geeft een lange en hoge pass. Cortázar bokst de bal weg. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:2

6e minuut.
Lugachov onderschept slim de pass. Zielonka rent richting de bal. Valle Riestra speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lugachov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zielonka rent richting de bal. Zielonka draait met de bal, schiet en ... Cortázar bokst de bal weg.

9e minuut.
Bacigalupo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aliyiv geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kolompár rent richting de bal. Kolompár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:3

13e minuut.
Aliyiv met de inworp. Wirt is nu in balbezit. Wirt geeft een hoge lob. Kolompár heeft problemen om de bal te vangen. Kolompár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortázar met een harde bal richting middenveld. Lugachov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolompár de bal. Kolompár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:4

32e minuut.
Oancea probeert naar een medespeler te passen. Lugachov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugachov passt de bal in één keer door. Zielonka rent richting de bal. Zielonka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Lugachov geeft een hoge lob. Daar is Anchante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolompár rent richting de bal. Kolompár schiet op doel. Cortázar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:5

39e minuut.
Vásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolompár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:6

39e minuut.
Arenas speelt de bal door. Quesada rent richting de bal. Kolompár onderschept slim de pass. Kolompár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kolompár rent richting de bal. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka met een sublieme pass. Kolompár rent richting de bal. Kolompár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lima FC 83%, Fantomas FBC 17%.
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:7

48e minuut.
Wirt met een sublieme pass. Oancea rent richting de bal. Oancea passt de bal in één keer door. Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolompár haalt uit met een fantastische trap. Cortázar bokst de bal weg.

52e minuut.
Oancea speelt de bal door. Daar is Lugachov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugachov probeert naar een medespeler te passen. Zielonka rent richting de bal. Zielonka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Oancea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto is nu in balbezit. Oancea speelt de bal door. Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolompár schiet op doel. Paal! Daar is Bacigalupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielonka rent richting de bal. Zielonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:8

55e minuut.
Arenas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolompár onderschept slim de pass. Kolompár haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv speelt de bal door. Kolompár heeft problemen om de bal te vangen. Kolompár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:9

73e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Aliyiv probeert naar een medespeler te passen. Bacigalupo heeft problemen om de bal te vangen. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka draait met de bal, schiet en ... Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kolompár springt en kopt de bal. Bacigalupo probeert de bal aan de voet te houden. Kolompár is nu in balbezit. Kolompár draait met de bal, schiet en ... Cortázar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:10

84e minuut.
Lugachov met een snelle inworp. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka geeft de bal voor. Kolompár rent richting de bal. Kolompár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Oancea passt de bal in één keer door. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:11

88e minuut.
Lugachov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugachov geeft de bal voor. Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lima FC 88%, Fantomas FBC 12%.
Sport Lima FC - Fantomas FBC 0:12