Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIRGEN DEL CARMEN FC Los Marsupiales FC
Normal Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Troncoso passt de bal zonder na te denken. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola met een sublieme pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Gavilán kopt de bal weg. Revilla rent richting de bal. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Troncoso is nu in balbezit. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina passt de bal zonder na te denken. Acasuzo rent richting de bal. Acasuzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montero trapt de bal weg. Acasuzo kopt de bal weg. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Mazzini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obando de bal. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Gavilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRGEN DEL CARMEN FC 53%, Los Marsupiales FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIRGEN DEL CARMEN FC - Los Marsupiales FC 0:0

56e minuut.
Elías geeft een hoge lob. Inworp. Vigil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Troncoso rent richting de bal. Troncoso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Abugattás probeert naar een medespeler te passen. Elías rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vigil. Vigil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRGEN DEL CARMEN FC 52%, Los Marsupiales FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIRGEN DEL CARMEN FC - Los Marsupiales FC 0:0