Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Espartanos FC Fantomas FBC
Normal Tactiek cuatrodos
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 50
poor Schieten very good
hopeless Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Zielonka passt de bal in één keer door. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:1

5e minuut.
Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zielonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:2

7e minuut.
Capria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Kroon. Capria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Echegaray zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Capria maakt een snoekduik en kopt de bal. Bureau bokst de bal weg.

16e minuut.
van der Kroon probeert naar een medespeler te passen. Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv passt de bal met de wreef. Zielonka rent richting de bal. Zielonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:3

18e minuut.
Lugachov geeft een lange en hoge pass. Navarro kopt de bal weg. Inworp. Aliyiv met de inworp. Wirt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv probeert naar een medespeler te passen. Zielonka heeft problemen om de bal te vangen. Krička is nu in balbezit. Krička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Menotti trapt de bal weg. Oancea kopt de bal weg. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lugachov passt de bal zonder na te denken. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zielonka de bal. Zielonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jurcic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcic passt de bal in één keer door. Oancea speelt de bal door. Krička is nu in balbezit. Krička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Krička passt de bal met de wreef. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka geeft een hoge lob. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:4

32e minuut.
Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv speelt de bal door. Sánchez Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička onderschept slim de pass. Krička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Oancea probeert naar een medespeler te passen. Lugachov is nu in balbezit. Lugachov geeft een lange en hoge pass. Krička is nu in balbezit. Krička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wirt passt de bal zonder na te denken. Oancea met een sublieme pass. Navarro rent richting de bal. Krička verovert de bal door een tackle van achteren. Krička draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zielonka rent richting de bal. Zielonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:5

38e minuut.
de la Flor geeft de bal voor. Calderón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oancea de bal. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:6

40e minuut.
Lugachov passt de bal zonder na te denken. Menotti speelt de bal door. Wirt kopt de bal weg. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Wirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wirt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van der Kroon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:7

42e minuut.
Krička passt de bal in één keer door. Aliyiv rent richting de bal. Aliyiv speelt de bal door. Krička is nu in balbezit. Krička haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zielonka probeert de bal met de borst te controleren. Zielonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:8

44e minuut.
Machado onderschept slim de pass. Machado speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 84%, Fantomas FBC 16%.
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:8

47e minuut.
Oancea rent richting de bal. Oancea passt de bal in één keer door. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka heeft problemen om de bal te vangen. Zielonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:9

49e minuut.
Yaksmanitski geeft een hoge lob. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sánchez Concha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:10

50e minuut.
Jurcic met de inworp. Lugachov heeft problemen om de bal te vangen. Lugachov geeft de bal voor. Zielonka heeft problemen om de bal te vangen. Zielonka haalt uit met een fantastische trap. Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Machado geeft de bal voor. Calderón kopt de bal weg. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ... Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:11

57e minuut.
Oancea probeert naar een medespeler te passen. Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv geeft een lange en hoge pass. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wirt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machado de bal. Zielonka rent richting de bal. Zielonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:12

62e minuut.
Menotti speelt de bal door. Lugachov kan de bal niet met de borst controleren. Lugachov geeft een lange en hoge pass. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Calderón passt de bal zonder na te denken. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička passt de bal met de wreef. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een lange en hoge pass. Echegaray probeert de bal aan de voet te houden. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:13

72e minuut.
Zielonka rent richting de bal. Krička rent richting de bal. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:14

72e minuut.
Swayne speelt de bal door. Capria met een sublieme pass. Grau rent richting de bal. Krička onderschept slim de pass. Krička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Menotti trapt de bal weg van het doel. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka haalt uit met een fantastische trap. Menotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:15

79e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea passt de bal zonder na te denken. Aliyiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyiv geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Oancea kopt de bal weg. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka passt de bal met de wreef. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Echegaray is nu in balbezit. Aliyiv rent richting de bal. Aliyiv speelt de bal door. Zielonka heeft problemen om de bal te vangen. Zielonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:16

85e minuut.
Wirt is nu in balbezit. Wirt passt de bal zonder na te denken. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka geeft een lange en hoge pass. Krička maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:17

89e minuut.
Wirt met een sublieme pass. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski geeft een hoge lob. Daar is Zielonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielonka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 86%, Fantomas FBC 14%.
Los Espartanos FC - Fantomas FBC 0:17