Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIRGEN DEL CARMEN FC Fantomas FBC
Normal Tactiek cuatrodos
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 50.3
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea speelt de bal door. Krička heeft problemen om de bal te vangen. Krička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:1

7e minuut.
Aliyiv probeert naar een medespeler te passen. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay rent richting de bal. Krička verovert de bal door een tackle van achteren. Krička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Oancea probeert naar een medespeler te passen. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka probeert naar een medespeler te passen. Krička heeft problemen om de bal te vangen. Krička draait met de bal, schiet en ... Montero bokst de bal weg. Zielonka rent richting de bal. Zielonka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obando heeft problemen om de bal te vangen. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:2

13e minuut.
van der Kroon met de inworp. Aliyiv heeft problemen om de bal te vangen. Aliyiv geeft de bal voor. Zielonka rent richting de bal. Zielonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:3

14e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Oancea is nu in balbezit. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:4

23e minuut.
Daar is Troncoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wirt speelt de bal door. Lugachov is nu in balbezit. Lugachov geeft de bal voor. Krička springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wirt onderschept slim de pass. Wirt met een sublieme pass. Oancea met een sublieme pass. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wirt probeert naar een medespeler te passen. Lugachov heeft problemen om de bal te vangen. Lugachov met een sublieme pass. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:5

38e minuut.
Zielonka rent richting de bal. Zielonka geeft een lange en hoge pass. Daar is Gavilán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička is nu in balbezit. Krička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yaksmanitski passt de bal zonder na te denken. Aliyiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyiv passt de bal met de wreef. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:6

44e minuut.
Obando geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lugachov met de inworp. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka geeft de bal voor. Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krička is nu in balbezit. Krička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:7

44e minuut.
Luna speelt de bal door. Troncoso is nu in balbezit. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Garay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aliyiv geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRGEN DEL CARMEN FC 74%, Fantomas FBC 26%.
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:7

47e minuut.
Zielonka rent richting de bal. Tuesta begaat een overtreding. Zielonka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wirt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krička is nu in balbezit. Krička schiet op doel. Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Garay de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Oancea heeft problemen om de bal te vangen. Oancea geeft de bal voor. Klungelig pakt Obando de bal. Zielonka rent richting de bal. Zielonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:8

52e minuut.
Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea speelt de bal door. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lugachov is nu in balbezit. Lugachov met een sublieme pass. Krička is nu in balbezit. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:9

59e minuut.
Krička is nu in balbezit. Krička met een sublieme pass. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka draait met de bal, schiet en ... Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:10

61e minuut.
Abugattás is nu in balbezit. Zielonka verovert de bal door een tackle van achteren. Zielonka passt de bal met de wreef. Daar is Krička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Krička onderschept slim de pass. Krička met een sublieme pass. Obando geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zielonka de bal onder controle te krijgen. Krička kopt de bal weg. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Garay is nu in balbezit. Garay geeft een lange en hoge pass. Lugachov probeert de bal aan de voet te houden. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Oancea verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea speelt de bal door. Krička rent richting de bal. Krička geeft een hoge lob. Zielonka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lugachov kopt de bal weg. Zielonka rent richting de bal. Zielonka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krička de bal. Krička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:11

76e minuut.
Obando kopt de bal weg. Jurcic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcic geeft de bal voor. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:12

80e minuut.
Gavilán rent richting de bal. Krička verovert de bal door een tackle van achteren. Krička speelt de bal door. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lugachov passt de bal in één keer door. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička passt de bal in één keer door. Daar is Zielonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielonka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jurcic probeert naar een medespeler te passen. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krička de bal. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:13

84e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna probeert naar een medespeler te passen. Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička verovert de bal door een tackle van achteren. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:14

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montero met een harde bal richting middenveld. Wirt kopt de bal weg. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:15

88e minuut.
Inworp. Lugachov met een snelle inworp. Wirt met een sublieme pass. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRGEN DEL CARMEN FC 91%, Fantomas FBC 9%.
VIRGEN DEL CARMEN FC - Fantomas FBC 0:15