Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Marsupiales FC Sport Lima FC
Sweep Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Acasuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal in één keer door. Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Zárate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Abugattás speelt de bal door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal met de wreef. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Santisteban geeft een lange en hoge pass. Drago met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas onderschept slim de pass. Arenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Sport Lima FC 0:1

22e minuut.
Anchante bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchante geeft de bal voor. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas onderschept slim de pass. Arenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Anchante kopt de bal weg. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel. Cortázar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Marsupiales FC - Sport Lima FC 1:1

32e minuut.
Anchante geeft een hoge lob. Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abugattás de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Sport Lima FC 1:2

41e minuut.
Arenas met een sublieme pass. Quesada rent richting de bal. Abugattás begaat een overtreding. Quesada moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Quesada kan niet meer verder spelen. Macedo komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal zonder na te denken. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Marsupiales FC 46%, Sport Lima FC 54%.
Los Marsupiales FC - Sport Lima FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Marsupiales FC 43%, Sport Lima FC 57%.
Los Marsupiales FC - Sport Lima FC 1:2