Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantomas FBC Ojo Loco FC
cuatrodos Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Guzmán met de inworp. Menotti rent richting de bal. Lugachov verovert de bal door een tackle van achteren. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 1:0

6e minuut.
Buenaventura rent richting de bal. Krička verovert de bal door een tackle van achteren. Krička speelt de bal door. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka passt de bal in één keer door. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 2:0

18e minuut.
Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka verovert de bal door een tackle van achteren. Zielonka met een sublieme pass. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka draait met de bal, schiet en ... Arresti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 3:0

22e minuut.
Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bolognesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
del Prado probeert naar een medespeler te passen. Camacho kopt de bal weg. Oancea probeert naar een medespeler te passen. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 4:0

31e minuut.
Klungelig pakt Krička de bal. Krička probeert naar een medespeler te passen. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka draait met de bal, schiet en ... del Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 5:0

33e minuut.
Zielonka haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Arresti met een harde bal richting middenveld. Wirt speelt de bal door. Lugachov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Buenaventura probeert de bal met de borst te controleren. Krička is nu in balbezit. Krička probeert naar een medespeler te passen. Zielonka heeft problemen om de bal te vangen. Zielonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 6:0

41e minuut.
Camacho passt de bal met de wreef. Magallanes is nu in balbezit. Krička onderschept slim de pass. Krička draait met de bal, schiet en ... del Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantomas FBC 19%, Ojo Loco FC 81%.
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 7:0

46e minuut.
Krička probeert naar een medespeler te passen. Aliyiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyiv passt de bal in één keer door. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Valle rent richting de bal. Valle passt de bal in één keer door. Menotti is nu in balbezit. Zielonka verovert de bal door een tackle van achteren. Zielonka haalt uit met een fantastische trap. del Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lugachov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Oancea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oancea speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea passt de bal in één keer door. Aliyiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyiv geeft de bal voor. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 8:0

52e minuut.
Miyakawa passt de bal zonder na te denken. Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv passt de bal zonder na te denken. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lugachov geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Arresti trapt de bal weg van het doel. Jurcic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcic geeft een lange en hoge pass. del Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Krička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 9:0

58e minuut.
del Prado met een harde bal richting middenveld. Oancea kopt de bal weg. Zielonka rent richting de bal. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
van der Kroon kopt de bal weg. Klungelig pakt Magallanes de bal. Oancea speelt de bal door. Krička is nu in balbezit. Krička draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Lugachov is nu in balbezit. Lugachov geeft een hoge lob. Buenaventura kan de bal niet met de borst controleren. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 10:0

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aliyiv geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Zielonka de bal. Zielonka haalt uit met een fantastische trap. del Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 11:0

70e minuut.
Arresti probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lugachov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oancea is nu in balbezit. Oancea geeft een lange en hoge pass. del Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Inworp. Lugachov met een snelle inworp. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 12:0

83e minuut.
Zielonka rent richting de bal. Krička heeft problemen om de bal te vangen. Oancea probeert naar een medespeler te passen. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bolognesi is nu in balbezit. Jurcic onderschept slim de pass. Jurcic passt de bal met de wreef. Lugachov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugachov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 13:0

87e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. Zielonka passt de bal in één keer door. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ... del Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantomas FBC 12%, Ojo Loco FC 88%.
Fantomas FBC - Ojo Loco FC 14:0