Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Locuaz VIRGEN DEL CARMEN FC
Random Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Zachko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radojičić komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Tuesta rent richting de bal. Pihlamaa onderschept slim de pass. Pihlamaa probeert naar een medespeler te passen. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Troncoso verovert de bal door een tackle van achteren. Troncoso passt de bal zonder na te denken. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - VIRGEN DEL CARMEN FC 1:0

33e minuut.
Revilla met een sublieme pass. Tuesta rent richting de bal. Haikalis maakt een afschuwelijke overtreding. Haikalis krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Montero speelt de bal door. Tuesta kopt de bal weg. Alayza probeert naar een medespeler te passen. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Tuesta de bal onder controle te krijgen. Haikalis rent richting de bal. Haikalis passt de bal in één keer door. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Tuesta passt de bal zonder na te denken. Alayza rent richting de bal. Alayza passt de bal zonder na te denken. Haikalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haikalis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Montero trapt de bal weg. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Troncoso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 41%, VIRGEN DEL CARMEN FC 59%.
Team Locuaz - VIRGEN DEL CARMEN FC 1:0

58e minuut.
Haikalis is nu in balbezit. Haikalis draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Montero trapt de bal weg. Moretti kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - VIRGEN DEL CARMEN FC 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Radojičić de bal. Radojičić geeft een hoge lob. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus geeft de bal voor. Fodrowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - VIRGEN DEL CARMEN FC 3:0

65e minuut.
Alayza geeft de bal voor. Abugattás kopt de bal weg. Daar is Obando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Haikalis probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski passt de bal met de wreef. Moretti rent richting de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - VIRGEN DEL CARMEN FC 4:0

77e minuut.
Inworp. Radojičić met een snelle inworp. Haikalis speelt de bal door. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Haikalis is nu in balbezit. Haikalis passt de bal in één keer door. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti geeft de bal voor. Fodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Anđus kopt de bal weg. Abugattás heeft problemen om de bal te vangen. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ... Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rossato onderschept slim de pass. Rossato geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Garay de bal onder controle te krijgen. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski geeft een hoge lob. Paal! Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anđus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Obando de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 10%, VIRGEN DEL CARMEN FC 90%.
Team Locuaz - VIRGEN DEL CARMEN FC 4:0