Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libertad F.C. JhonyGaelaU
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 21
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Campolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui speelt de bal door. Klungelig pakt Vivanco de bal. Vivanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad F.C. - JhonyGaelaU 1:0

31e minuut.
Sotil onderschept slim de pass. Sotil probeert naar een medespeler te passen. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto schiet op doel. Apaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Galdós probeert naar een medespeler te passen. Pinglo geeft de bal voor. Barrón heeft problemen om de bal te vangen. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Apaza geeft een hoge lob. Inworp. Nuńez met een snelle inworp. Sueiro rent richting de bal. Sueiro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Deza rent richting de bal. Deza haalt uit met een fantastische trap. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad F.C. 56%, JhonyGaelaU 44%.
Libertad F.C. - JhonyGaelaU 1:0

48e minuut.
Zulueta geeft een lange en hoge pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Vivanco rent richting de bal. Vivanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Vivanco verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui is nu in balbezit. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco draait met de bal, schiet en ... Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Jáuregui geeft de bal voor. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda met een sublieme pass. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad F.C. - JhonyGaelaU 2:0

87e minuut.
Campolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vargas. Campolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Campolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barrón is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto draait met de bal, schiet en ... Apaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad F.C. - JhonyGaelaU 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad F.C. 53%, JhonyGaelaU 47%.
Libertad F.C. - JhonyGaelaU 2:1