Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Screwball OK soccer
Normal Tactiek 433 attack
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 55.1
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano speelt de bal door. Yorgancı is nu in balbezit. Yorgancı draait met de bal, schiet en ... Stephen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano schiet op doel. Stephen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Stauf kopt de bal weg. Klungelig pakt de Theux de Meylandt de bal. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl geeft de bal voor. Yorgancı krijgt zijn hoofd ertegen. Stephen bokst de bal weg. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 0:1

6e minuut.
Ascherl passt de bal met de wreef. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 0:2

7e minuut.
Daar is Yorgancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Theux de Meylandt rent richting de bal. Yorgancı rent richting de bal. Yorgancı schiet op doel. Stephen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mbong rent richting de bal. Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano schiet op doel. Eliakwu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ascherl neemt de hoekschop. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 0:3

12e minuut.
Yorgancı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eliakwu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baltariu neemt de hoekschop. Yorgancı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Etafia geeft de bal voor. Johnson kopt de bal weg. Baltariu heeft problemen om de bal te vangen. Baltariu geeft de bal voor. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

16e minuut.
Afolabi is nu in balbezit. Ascherl speelt de bal door. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Yorgancı is nu in balbezit. Yorgancı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baltariu de bal. Baltariu draait met de bal, schiet en ... Stephen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 0:4

18e minuut.
Ezenwa probeert naar een medespeler te passen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oparaku. Oparaku krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Johnson passt de bal met de wreef. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa passt de bal zonder na te denken. Enyeama rent richting de bal. Enyeama draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 1:4

20e minuut.
Stephen speelt de bal door. Daar is Oparaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Yorgancı rent richting de bal. Yorgancı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Oparaku rent richting de bal. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı draait met de bal, schiet en ... Stephen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Baltariu speelt de bal door. de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. Yorgancı is nu in balbezit. Yorgancı haalt uit met een fantastische trap. Stephen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 1:5

27e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yorgancı de bal. Yorgancı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baltariu probeert de bal met de borst te controleren. Baltariu schiet op doel. Stephen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 1:6

30e minuut.
Ascherl speelt de bal door. Oparaku rent richting de bal. Oparaku geeft de bal voor. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Oparaku is nu in balbezit. Oparaku geeft de bal voor. Bejarano kopt de bal weg. Yorgancı heeft problemen om de bal te vangen. Yorgancı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stephen probeert naar een medespeler te passen. Oparaku kopt de bal weg. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel. Stephen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 1:7

35e minuut.
Etafia rent richting de bal. de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Klungelig pakt Yorgancı de bal. Yorgancı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
de Theux de Meylandt passt de bal in één keer door. Yorgancı is nu in balbezit. Yorgancı passt de bal met de wreef. Bejarano rent richting de bal. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oparaku verovert de bal door een tackle van achteren. Oparaku speelt de bal door. Ascherl speelt de bal door. Baltariu rent richting de bal. Baltariu schiet op doel. Stephen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screwball 81%, OK soccer 19%.
Screwball - OK soccer 1:7

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oparaku met de inworp. Ezenwa rent richting de bal. Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 1:8

51e minuut.
Afolabi rent richting de bal. Oparaku onderschept slim de pass. Oparaku passt de bal met de wreef. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Mbong de bal. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu haalt uit met een fantastische trap. Stephen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Talma geeft een hoge lob. Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Mbong is nu in balbezit. Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wingert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ajide met een snelle inworp. Etafia heeft problemen om de bal te vangen. Ascherl geeft een hoge lob. Stephen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bejarano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eliakwu de bal. Yorgancı rent richting de bal. Yorgancı haalt uit met een fantastische trap. Stephen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 1:9

63e minuut.
Talma bereikt de bal nog maar net als eerste. Talma geeft een hoge lob. Yorgancı kopt de bal weg. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ascherl passt de bal in één keer door. Yorgancı heeft problemen om de bal te vangen. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. Yorgancı is nu in balbezit. Yorgancı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ascherl probeert naar een medespeler te passen. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu passt de bal met de wreef. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano schiet op doel. Stephen bokst de bal weg. Klungelig pakt Mbong de bal. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 1:10

71e minuut.
Afolabi speelt de bal door. Oparaku is nu in balbezit. Oparaku passt de bal zonder na te denken. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Stephen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Oparaku met de inworp. Bejarano rent richting de bal. Bejarano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baltariu de bal. Baltariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stephen met een harde bal richting middenveld. Oparaku kopt de bal weg. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı draait met de bal, schiet en ... Eliakwu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Etafia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascherl rent richting de bal. Ascherl passt de bal met de wreef. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Screwball - OK soccer 1:11

89e minuut.
Mbong kopt de bal weg. Oparaku is nu in balbezit. Oparaku passt de bal met de wreef. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı schiet op doel. Stephen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screwball 73%, OK soccer 27%.
Screwball - OK soccer 1:11