Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gentlelight JUSTEVIES
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Martins trapt de bal weg van het doel. Daar is Kondaponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbim geeft de bal voor. Okemiri rent richting de bal. Okemiri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ikebuahu probeert naar een medespeler te passen. Omoyinmi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Igwe ... Strafschop! Omoyinmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omoyinmi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentlelight - JUSTEVIES 0:1

13e minuut.
Siasia passt de bal in één keer door. Ikebuahu heeft problemen om de bal te vangen. Shorunmu is nu in balbezit. Ikebuahu onderschept slim de pass. Ikebuahu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Omoyinmi speelt de bal door. Ofodile rent richting de bal. Ufele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ufele krijgt een gele kaart. Ofodile is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adamu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ayorinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omoyinmi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentlelight - JUSTEVIES 0:2

26e minuut.
Kondaponi rent richting de bal. Ikebuahu onderschept slim de pass. Ikebuahu passt de bal zonder na te denken. Omoyinmi rent richting de bal. Omoyinmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentlelight 58%, JUSTEVIES 42%.
Gentlelight - JUSTEVIES 0:2

48e minuut.
Omoyinmi is nu in balbezit. Kondaponi onderschept slim de pass. Kondaponi met een sublieme pass. Ikebuahu kan de bal niet met de borst controleren. Ikebuahu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Agbim verovert de bal door een tackle van achteren. Agbim passt de bal in één keer door. Shorunmu probeert naar een medespeler te passen. Okemiri is nu in balbezit. Okemiri schiet op doel. Atuegbu bokst de bal weg.

52e minuut.
Olufemi verovert de bal door een tackle van achteren. Olufemi speelt de bal door. Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu schiet op doel. Atuegbu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikebuahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi is nu in balbezit. Ikebuahu is nu in balbezit. Ikebuahu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Teberen met een harde bal richting middenveld. Temile kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adiele de bal onder controle te krijgen. Okemiri is nu in balbezit. Teberen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentlelight - JUSTEVIES 1:2

64e minuut.
Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Teberen de bal onder controle te krijgen. Okemiri rent richting de bal. Okemiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gentlelight - JUSTEVIES 2:2

78e minuut.
Siasia geeft een hoge lob. Temile rent richting de bal. Temile probeert naar een medespeler te passen. Okemiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Atuegbu met een sublieme pass. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikebuahu is nu in balbezit. Ikebuahu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Teberen is nu in balbezit. Teberen geeft een hoge lob. Agbim kopt de bal weg. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okemiri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentlelight - JUSTEVIES 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentlelight 54%, JUSTEVIES 46%.
Gentlelight - JUSTEVIES 3:2