Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rivers Utd FC Einsteinsss
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Anyamkegh rent richting de bal. Anyamkegh passt de bal met de wreef. Daar is Udeze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umar is nu in balbezit. Umar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojo onderschept slim de pass. Ojo probeert naar een medespeler te passen. Famewo rent richting de bal. Famewo schiet op doel. Bankole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Madu passt de bal in één keer door. Anyamkegh rent richting de bal. Anyamkegh passt de bal zonder na te denken. Umar rent richting de bal. Umar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Abacha speelt de bal door. Gona rent richting de bal. Gona passt de bal in één keer door. Umar is nu in balbezit. Umar draait met de bal, schiet en ... Ofodile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Anyamkegh met een sublieme pass. Daar is Adeshina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umar onderschept slim de pass. Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh schiet op doel. Ofodile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Umar rent richting de bal. Umar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Utd - FC Einsteinsss 0:1

40e minuut.
Famewo rent richting de bal. Famewo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madu geeft een hoge lob. Ofodile kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Moneke de bal onder controle te krijgen. Madu is nu in balbezit. Madu probeert naar een medespeler te passen. Umar rent richting de bal. Umar haalt uit met een fantastische trap. Ofodile kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Utd - FC Einsteinsss 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Utd 52%, FC Einsteinsss 48%.
Rivers Utd - FC Einsteinsss 0:2

57e minuut.
Taiwo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojo rent richting de bal. Ojo passt de bal zonder na te denken. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Anyamkegh speelt de bal door. Madu geeft een hoge lob. Anikputa probeert naar een medespeler te passen. Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gona heeft problemen om de bal te vangen. Ojo is nu in balbezit. Ojo met een sublieme pass. Famewo rent richting de bal. Famewo schiet op doel. Bankole bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Utd - FC Einsteinsss 1:2

71e minuut.
Teberen is nu in balbezit. Udeze onderschept slim de pass. Udeze geeft een hoge lob. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Utd 48%, FC Einsteinsss 52%.
Rivers Utd - FC Einsteinsss 1:2