Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JohnsonFC Aston Village
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ademola onderschept slim de pass. West rent richting de bal. West speelt de bal door. Oghene is nu in balbezit. Oghene draait met de bal, schiet en ... Oretan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Irozuru geeft de bal voor. Nwordu rent richting de bal. Nwordu probeert naar een medespeler te passen. West rent richting de bal. West haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JohnsonFC 46%, Aston Village 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JohnsonFC - Aston Village 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Udi de bal. Udi geeft een lange en hoge pass. Daar is Iyenemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oghene is nu in balbezit. Oghene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Udi met een sublieme pass. Oghene rent richting de bal. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene verovert de bal door een tackle van achteren. Oghene draait met de bal, schiet en ... Oretan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JohnsonFC - Aston Village 1:0

84e minuut.
Egbo probeert naar een medespeler te passen. Irozuru is nu in balbezit. Irozuru passt de bal met de wreef. Daar is Egbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egbo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Akwuegbu geeft een hoge lob. Anumnu kopt de bal weg. Egbo heeft problemen om de bal te vangen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie draait met de bal, schiet en ... Ishiaku bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JohnsonFC 58%, Aston Village 42%.
JohnsonFC - Aston Village 1:0