Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kranefc Aston Village
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ufele speelt de bal door. Daar is Igbinadolor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iyenemi rent richting de bal. Okechukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Okechukwu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ogbuke is nu in balbezit. Anumnu verovert de bal door een tackle van achteren. Anumnu met een sublieme pass. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Enakarhire rent richting de bal. Enakarhire passt de bal in één keer door. Daar is Lawal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igbinadolor rent richting de bal. Okechukwu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Babalade met een sublieme pass. Okechukwu rent richting de bal. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Oretan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kranefc - Aston Village 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Osondu de bal. Igbinadolor is nu in balbezit. Okechukwu is nu in balbezit. Okechukwu schiet op doel. Oretan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kranefc - Aston Village 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kranefc 51%, Aston Village 49%.
kranefc - Aston Village 2:0

49e minuut.
Lawal verovert de bal door een tackle van achteren. Igbinadolor verovert de bal door een tackle van achteren. Okechukwu is nu in balbezit. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Oretan bokst de bal weg. Paal! Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kranefc - Aston Village 3:0

62e minuut.
Ufele kopt de bal weg. Okechukwu is nu in balbezit. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu onderschept slim de pass. Okechukwu schiet op doel. Oretan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Iyenemi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tawose met de inworp. Igbinadolor geeft een hoge lob. Lawal onderschept slim de pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Tawose met de inworp. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iyenemi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Iyenemi speelt de bal door. Babalade is nu in balbezit. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Lawal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kranefc 39%, Aston Village 61%.
kranefc - Aston Village 3:0