Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JohnsonFC eagle fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Oghene heeft problemen om de bal te vangen. Kelechi onderschept slim de pass. Kelechi probeert naar een medespeler te passen. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
West bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugali bereikt de bal nog maar net als eerste. West onderschept slim de pass. West schiet op doel. Ige kan de bal niet met de borst controleren. Kalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Inworp. Ademola met een snelle inworp. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West draait met de bal, schiet en ... Bale kopt de bal weg. Kalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Irozuru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbo is nu in balbezit. Irozuru is nu in balbezit. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aghahowa is nu in balbezit. Ugali verovert de bal door een tackle van achteren. Ugali probeert naar een medespeler te passen. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JohnsonFC - eagle fc 0:1

29e minuut.
Agbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelechi heeft problemen om de bal te vangen. Kelechi passt de bal met de wreef. Monye is nu in balbezit. Monye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JohnsonFC 53%, eagle fc 47%.
JohnsonFC - eagle fc 0:1

50e minuut.
West rent richting de bal. Ugali onderschept slim de pass. Ugali probeert naar een medespeler te passen. Monye rent richting de bal. Monye schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Udebuluzor onderschept slim de pass. Kelechi rent richting de bal. Kelechi met een sublieme pass. Klungelig pakt Monye de bal. Monye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nwordu speelt de bal door. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene schiet op doel. Ige probeert de bal aan de voet te houden. Kalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JohnsonFC - eagle fc 1:1

75e minuut.
Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa passt de bal met de wreef. Odegbami geeft een lange en hoge pass. Monye is nu in balbezit. Monye draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JohnsonFC - eagle fc 1:2

85e minuut.
Irozuru passt de bal met de wreef. Nwordu is nu in balbezit. Obiekwu begaat een overtreding. Nwordu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JohnsonFC 55%, eagle fc 45%.
JohnsonFC - eagle fc 1:2