Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eagle fc JohnsonFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Monye is nu in balbezit. Monye passt de bal zonder na te denken. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye onderschept slim de pass. Monye schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Okoro rent richting de bal. Nwanna heeft problemen om de bal te vangen. Nwobodo verovert de bal door een tackle van achteren. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi haalt uit met een fantastische trap. Kalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ugali de bal onder controle te krijgen. Keshi rent richting de bal. Keshi schiet op doel. Kalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle fc - JohnsonFC 0:1

40e minuut.
Agbo geeft een lange en hoge pass. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa passt de bal met de wreef. Daar is Keshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle fc 55%, JohnsonFC 45%.
eagle fc - JohnsonFC 0:1

50e minuut.
Odegbami geeft een hoge lob. Kelechi rent richting de bal. Kelechi speelt de bal door. Monye is nu in balbezit. Monye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Irozuru is nu in balbezit. Agbo onderschept slim de pass. Irozuru rent richting de bal. Agbo onderschept slim de pass. Agbo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Aghahowa kopt de bal weg. Odegbami rent richting de bal. Odegbami met een sublieme pass. Nwobodo rent richting de bal. Nwobodo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo passt de bal met de wreef. Obiekwu rent richting de bal. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Udi probeert naar een medespeler te passen. Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo speelt de bal door. Keshi is nu in balbezit. Keshi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle fc 51%, JohnsonFC 49%.
eagle fc - JohnsonFC 0:1