Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eagle fc ACSmerfs
Normal Tactiek Finale
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Nwoke rent richting de bal. Baita begaat een overtreding. Nwoke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nwoke met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bale de bal. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabiyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Folorunsho onderschept slim de pass. Folorunsho geeft een hoge lob. Ugali heeft problemen om de bal te vangen. Monye rent richting de bal. Monye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Folorunsho kopt de bal weg. Kala Otaji is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obiekwu. Obiekwu krijgt een gele kaart. Kala Otaji wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Ozuah probeert de bal met de borst te controleren. Nwanna onderschept slim de pass. Nwanna geeft een hoge lob. Monye rent richting de bal. Monye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ugbade rent richting de bal. Ugbade speelt de bal door. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eagle fc - ACSmerfs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle fc 68%, ACSmerfs 32%.
eagle fc - ACSmerfs 0:1

47e minuut.
Kalu speelt de bal door. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye passt de bal in één keer door. Kelechi rent richting de bal. Kelechi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Isibor met een snelle inworp. Ugbade geeft de bal voor. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabiyi schiet op doel. Kalu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle fc - ACSmerfs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle fc 65%, ACSmerfs 35%.
eagle fc - ACSmerfs 0:2