Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rivers Utd JohnsonFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Udi passt de bal zonder na te denken. Dombraye probeert naar een medespeler te passen. Abacha speelt de bal door. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo schiet op doel. Ishiaku bokst de bal weg.

14e minuut.
Inuwa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ademola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwobodo is nu in balbezit. Nwobodo haalt uit met een fantastische trap. Ofodile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojo met een sublieme pass. Famewo rent richting de bal. Famewo draait met de bal, schiet en ... Ishiaku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Utd - JohnsonFC 1:0

27e minuut.
Oruma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taiwo met de inworp. Ojo is nu in balbezit. Ojo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Famewo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adigun komt het veld opgelopen. Abacha met de inworp. Ojo rent richting de bal. Ojo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Keshi verovert de bal door een tackle van achteren. Keshi geeft een hoge lob. Dombraye met een sublieme pass. Adigun rent richting de bal. Adigun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Utd 49%, JohnsonFC 51%.
Rivers Utd - JohnsonFC 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abacha met een snelle inworp. Udi onderschept slim de pass. Inuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Utd - JohnsonFC 2:0

51e minuut.
Udi is nu in balbezit. Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dombraye. Dombraye krijgt een gele kaart. Nwobodo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Udi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inuwa onderschept slim de pass. Inuwa met een sublieme pass. Ojo is nu in balbezit. Ojo haalt uit met een fantastische trap. Ishiaku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Utd - JohnsonFC 3:0

69e minuut.
Ojo passt de bal in één keer door. Adigun is nu in balbezit. Oruma verovert de bal door een tackle van achteren. Adigun onderschept slim de pass. Adigun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Oruma geeft de bal voor. Dombraye kopt de bal weg. Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Adigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Adigun draait met de bal, schiet en ... Ishiaku bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Utd 46%, JohnsonFC 54%.
Rivers Utd - JohnsonFC 3:0