Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reter eagle fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Inworp. Okosieme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. George probeert naar een medespeler te passen. Obianika is nu in balbezit. Obianika schiet op doel. Kalu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
reter - eagle fc 1:0

20e minuut.
Doeltrap. Sunday trapt de bal weg. Agbo kopt de bal weg. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi haalt uit met een fantastische trap. Sunday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kelechi is nu in balbezit. Akpoborie rent richting de bal. Kelechi verovert de bal door een tackle van achteren. Kelechi schiet op doel. Sunday werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
reter - eagle fc 1:1

22e minuut.
Okoro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Okosieme met een snelle inworp. George is nu in balbezit. George geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reter 45%, eagle fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reter - eagle fc 1:1

51e minuut.
Monye rent richting de bal. Ugali onderschept slim de pass. Ugali geeft een lange en hoge pass. Kelechi rent richting de bal. Kelechi schiet op doel. Sunday bokst de bal weg.

66e minuut.
Makinwa speelt de bal door. Monye is nu in balbezit. Monye passt de bal zonder na te denken. Obianika is nu in balbezit. Obianika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reter - eagle fc 2:1

78e minuut.
Kelechi is nu in balbezit. Kelechi met een sublieme pass. Akpoborie is nu in balbezit. Monye onderschept slim de pass. Monye draait met de bal, schiet en ... Sunday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shaaka heeft problemen om de bal te vangen. Monye rent richting de bal. Monye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
reter - eagle fc 2:2

82e minuut.
Wahab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George probeert naar een medespeler te passen. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reter 36%, eagle fc 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reter - eagle fc 2:2