Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aston Village reter
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Aghahowa is nu in balbezit. George onderschept slim de pass. Obianika is nu in balbezit. Obianika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Village - reter 0:1

8e minuut.
Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab verovert de bal door een tackle van achteren. Wahab geeft de bal voor. Obianika is nu in balbezit. Obianika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Village - reter 0:2

12e minuut.
Iheanacho met een sublieme pass. Obianika is nu in balbezit. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika onderschept slim de pass. Obianika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Village - reter 0:3

29e minuut.
Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika haalt uit met een fantastische trap. Anosike kopt de bal weg. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Iheanacho kopt de bal weg. Anosike probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. George rent richting de bal. George draait met de bal, schiet en ... Oretan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Village - reter 0:4

44e minuut.
Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie speelt de bal door. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Village 52%, reter 48%.
Aston Village - reter 0:4

55e minuut.
Akpoborie rent richting de bal. Egbo rent richting de bal. Makinwa onderschept slim de pass. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Iheanacho met een sublieme pass. George heeft problemen om de bal te vangen. Anosike is nu in balbezit. George onderschept slim de pass. George geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Wahab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahab geeft een hoge lob. Obianika is nu in balbezit. Obianika schiet op doel. Oretan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Shaaka onderschept slim de pass. Shaaka geeft een lange en hoge pass. Lawal controleert de bal met de borst. Obianika verovert de bal door een tackle van achteren. Obianika haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Village 62%, reter 38%.
Aston Village - reter 0:4