Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rivers Utd kranefc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Taiwo onderschept slim de pass. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade geeft een hoge lob. Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Omoefe geeft een hoge lob. Daar is Adeshina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Ofodile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Babalade rent richting de bal. Famewo begaat een overtreding. Babalade raakt geblesseerd tijdens het duel. Babalade zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu draait met de bal, schiet en ... Ofodile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Utd - kranefc 0:1

19e minuut.
Omoefe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abacha met de inworp. Ojo is nu in balbezit. Ojo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ojo rent richting de bal. Babalade rent richting de bal. Ojo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Igbinadolor met een sublieme pass. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okechukwu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ojebode de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Utd 54%, kranefc 46%.
Rivers Utd - kranefc 0:1

60e minuut.
Tawose rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tawose met de inworp. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Ofodile kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Ovie probeert naar een medespeler te passen. Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Enakarhire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enakarhire krijgt een gele kaart. Taiwo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Inuwa met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Utd 53%, kranefc 47%.
Rivers Utd - kranefc 0:1