Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eagle fc FC Einsteinsss
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kelechi met een sublieme pass. Monye rent richting de bal. Gona bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye verovert de bal door een tackle van achteren. Monye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle fc - FC Einsteinsss 1:0

7e minuut.
Ude met de inworp. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh verovert de bal door een tackle van achteren. Anyamkegh haalt uit met een fantastische trap. Madu kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Odegbami is nu in balbezit. Anyamkegh verovert de bal door een tackle van achteren. Anyamkegh passt de bal in één keer door. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nwanna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Udebuluzor komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Udebuluzor passt de bal met de wreef. Abana rent richting de bal. Abana passt de bal in één keer door. Umar rent richting de bal. Umar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Baita met de inworp. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi passt de bal met de wreef. Baita rent richting de bal. Baita geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ude is nu in balbezit. Ude haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eagle fc - FC Einsteinsss 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle fc 53%, FC Einsteinsss 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eagle fc - FC Einsteinsss 1:1

48e minuut.
Monye kopt de bal weg. Kelechi heeft problemen om de bal te vangen. Monye rent richting de bal. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Odegbami speelt de bal door. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi passt de bal zonder na te denken. Monye is nu in balbezit. Monye schiet op doel. Bankole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Udebuluzor heeft problemen om de bal te vangen. Anyamkegh rent richting de bal. Udebuluzor begaat een overtreding. Anyamkegh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Anyamkegh kan niet meer verder spelen. Okoro komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Okoro schiet op doel. Kalu met een sublieme pass. Klungelig pakt Utaka de bal. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Okoro rent richting de bal. Okoro passt de bal zonder na te denken. Okoro is nu in balbezit. Umar rent richting de bal. Umar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle fc 59%, FC Einsteinsss 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eagle fc - FC Einsteinsss 1:1