Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danique Lighting Dogs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Okoro geeft een hoge lob. Daar is Babayaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Omagufi rent richting de bal. Omoyinmi rent richting de bal. Omoyinmi speelt de bal door. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal geeft de bal voor. Umukoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa passt de bal met de wreef. Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Omagufi rent richting de bal. Lawal onderschept slim de pass. Omoyinmi met een sublieme pass. Klungelig pakt Enyinnaya de bal. Enyinnaya schiet op doel. Umukoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danique - Lighting Dogs 1:0

16e minuut.
Ijaya kopt de bal weg. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel passt de bal in één keer door. Enyinnaya rent richting de bal. Enyinnaya draait met de bal, schiet en ... Umukoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Danique - Lighting Dogs 2:0

24e minuut.
Omagufi is nu in balbezit. Omoyinmi verovert de bal door een tackle van achteren. Omoyinmi met een sublieme pass. Klungelig pakt Enyinnaya de bal. Enyinnaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Agbonavbare bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbonavbare geeft een lange en hoge pass. Stephen is nu in balbezit. Nwaneri onderschept slim de pass. Nwaneri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Omoyinmi is nu in balbezit. Enyinnaya met een sublieme pass. Lawal is nu in balbezit. Lawal geeft de bal voor. Eliakwu heeft problemen om de bal te vangen. Umukoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danique 40%, Lighting Dogs 60%.
Danique - Lighting Dogs 2:0

51e minuut.
Agbonavbare heeft problemen om de bal te vangen. Agbonavbare geeft een hoge lob. Gabriel kan de bal niet met de borst controleren. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Omagufi heeft problemen om de bal te vangen. Omoyinmi onderschept slim de pass. Omoyinmi speelt de bal door. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danique 42%, Lighting Dogs 58%.
Danique - Lighting Dogs 2:0