Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marlexfc leash
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Ohenhen probeert naar een medespeler te passen. Obiku is nu in balbezit. Obiku passt de bal met de wreef. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Omagufi met de inworp. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku geeft de bal voor. Elaho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Anikputa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elaho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dosunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Shaaka met een snelle inworp. Obiekwu is nu in balbezit. Obiekwu probeert naar een medespeler te passen. Okosieme is nu in balbezit. Okosieme haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marlexfc 42%, leash 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marlexfc - leash 0:0

60e minuut.
Ohenhen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Emenalo de bal onder controle te krijgen. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme haalt uit met een fantastische trap. Agu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marlexfc - leash 1:0

62e minuut.
Isah is nu in balbezit. Isah speelt de bal door. Oretan speelt de bal door. Obiku rent richting de bal. Obiku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Osim onderschept slim de pass. Osim geeft een lange en hoge pass. Shittu heeft problemen om de bal te vangen. Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Obiku de bal. Omagufi is nu in balbezit. Obiku is nu in balbezit. Okosieme is nu in balbezit. Okosieme schiet op doel. Agu bokst de bal weg. Oretan speelt de bal door. Obiku probeert de bal met de borst te controleren. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marlexfc - leash 2:0

83e minuut.
Daar is Obiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osim is nu in balbezit. Okosieme verovert de bal door een tackle van achteren. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ojo rent richting de bal. Ojo met een sublieme pass. Dosunmu rent richting de bal. Dosunmu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anikputa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ishiaku kan de bal niet met de borst controleren. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen speelt de bal door. Dosunmu rent richting de bal. Dosunmu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marlexfc - leash 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marlexfc 35%, leash 65%.
Marlexfc - leash 2:1