Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leash Danique
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Gabriel de bal. Ojo verovert de bal door een tackle van achteren. Ojo met een sublieme pass. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu schiet op doel. Okechukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
leash - Danique 1:0

5e minuut.
Elaho rent richting de bal. Omoyinmi onderschept slim de pass. Omoyinmi passt de bal met de wreef. Lawal is nu in balbezit. Lawal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lawal passt de bal met de wreef. Daar is Enyinnaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi verovert de bal door een tackle van achteren. Omoyinmi passt de bal zonder na te denken. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lawal met een snelle inworp. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi verovert de bal door een tackle van achteren. Omoyinmi geeft een hoge lob. Agu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Emenalo rent richting de bal. Omoyinmi verovert de bal door een tackle van achteren. Omoyinmi probeert naar een medespeler te passen. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leash 57%, Danique 43%.
leash - Danique 1:0

51e minuut.
Omagufi is nu in balbezit. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel passt de bal in één keer door. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi passt de bal zonder na te denken. Dosunmu rent richting de bal. Dosunmu draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Omoyinmi verovert de bal door een tackle van achteren. Emenalo heeft problemen om de bal te vangen. Omoyinmi rent richting de bal. Omoyinmi schiet op doel. Agu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ojo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adiele komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leash 46%, Danique 54%.
leash - Danique 1:0