Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
green ionz Christar Chelsea fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Alegbe probeert de bal met de borst te controleren. Nwaneri verovert de bal door een tackle van achteren. Nwaneri speelt de bal door. Shaaka rent richting de bal. Shaaka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Nwaneri is nu in balbezit. Ogbeche onderschept slim de pass. Akanji rent richting de bal. Nwaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Enyeama neemt de hoekschop. Ogbeche kopt de bal weg. Mohammed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akanji is nu in balbezit. Akanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
green ionz - Christar Chelsea fc 1:0

14e minuut.
Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim geeft een hoge lob. Ogbeche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akanji rent richting de bal. Akanji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Enyeama met een snelle inworp. Emedosi is nu in balbezit. Emedosi met een sublieme pass. Klungelig pakt Akanji de bal. Akanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
green ionz - Christar Chelsea fc 2:0

22e minuut.
Agu passt de bal zonder na te denken. Daar is Alegbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegbe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shaaka de bal. Shaaka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Shaaka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ijeh komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Emedosi met een sublieme pass. Nwaneri rent richting de bal. Nwaneri passt de bal zonder na te denken. Akanji rent richting de bal. Akanji schiet op doel. Mohammed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Shaaka probeert naar een medespeler te passen. Osim is nu in balbezit. Emedosi onderschept slim de pass. Akanji is nu in balbezit. Akanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
green ionz - Christar Chelsea fc 3:0

32e minuut.
Ejike geeft een lange en hoge pass. Daar is Ijeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogbeche rent richting de bal. Ijeh verovert de bal door een tackle van achteren. Ijeh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Shaaka passt de bal in één keer door. Ejike bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji onderschept slim de pass. Akanji schiet op doel. Mohammed werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Enyeama geeft een lange en hoge pass. Ogbeche is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogbeche. Ogbeche krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osim. Emedosi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emedosi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akanji is nu in balbezit. Akanji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: green ionz 34%, Christar Chelsea fc 66%.
green ionz - Christar Chelsea fc 3:0

57e minuut.
Emedosi passt de bal met de wreef. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe speelt de bal door. Ijeh is nu in balbezit. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbeche verovert de bal door een tackle van achteren. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme geeft een hoge lob. Mohammed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Nwaneri met een sublieme pass. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh schiet op doel. Imagbudu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Emedosi de bal. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe probeert naar een medespeler te passen. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
green ionz - Christar Chelsea fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: green ionz 40%, Christar Chelsea fc 60%.
green ionz - Christar Chelsea fc 3:1