Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tosalar f.c pello united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


37e minuut.
Umar passt de bal met de wreef. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ilodigwe de bal onder controle te krijgen. Emedosi kopt de bal weg. Ikpeba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ozurumba geeft een hoge lob. Chiedozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oparaku verovert de bal door een tackle van achteren. Oparaku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tosalar f.c 46%, pello united 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tosalar f.c - pello united 0:0

46e minuut.
Oparaku speelt de bal door. Klungelig pakt Emedosi de bal. Met opzet legt Chiedozie zijn tegenspeler op de grond. Chiedozie krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi speelt de bal door. Umar is nu in balbezit. Emedosi rent richting de bal. Emedosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Omotayo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kelechi de bal. Oparaku probeert naar een medespeler te passen. Chiedozie rent richting de bal. Chiedozie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chiedozie rent richting de bal. Oparaku is nu in balbezit. Ekong rent richting de bal. Chiedozie onderschept slim de pass. Chiedozie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kelechi rent richting de bal. Kelechi geeft een hoge lob. Omotayo kan de bal niet met de borst controleren. Umar rent richting de bal. Umar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tosalar f.c 50%, pello united 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tosalar f.c - pello united 0:0