Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Pillars green ionz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Ozuah met een sublieme pass. Daar is Nwankwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaaka begaat een overtreding. Shaaka krijgt een gele kaart. Nwankwo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ezeji met een snel genomen vrije trap. Akinsehinde is nu in balbezit. Okolosi onderschept slim de pass. Okolosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bobolayefa geeft de bal voor. Emedosi heeft problemen om de bal te vangen. Bobolayefa geeft een lange en hoge pass. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Okosieme is nu in balbezit. Okosieme met een sublieme pass. Akanji is nu in balbezit. Akanji schiet op doel. Christopher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omagufi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Pillars 41%, green ionz 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kano Pillars - green ionz 0:0

51e minuut.
Enyeama met een snelle inworp. Nwaneri rent richting de bal. Ozuah is nu in balbezit. Nwaneri verovert de bal door een tackle van achteren. Nwaneri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Enyeama kan de bal niet met de borst controleren. Chukwu rent richting de bal. Chukwu speelt de bal door. Akanji heeft problemen om de bal te vangen. Akanji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Pillars 34%, green ionz 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kano Pillars - green ionz 0:0