Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
makawhy pello united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Elaho is nu in balbezit. Elaho geeft de bal voor. Ikpeba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Emigo is nu in balbezit. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
makawhy - pello united 1:0

11e minuut.
Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor passt de bal in één keer door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap. Dosunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
makawhy - pello united 1:1

29e minuut.
Nworgu geeft een hoge lob. Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makawhy 44%, pello united 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
makawhy - pello united 1:1

46e minuut.
Udenkwor probeert naar een medespeler te passen. Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal zonder na te denken. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor haalt uit met een fantastische trap. Dosunmu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Agbim is nu in balbezit. Ozurumba onderschept slim de pass. Ozurumba geeft een hoge lob. Sule is nu in balbezit. Sule haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo met een sublieme pass. Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor draait met de bal, schiet en ... Dosunmu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
makawhy - pello united 1:2

56e minuut.
Okunowo passt de bal in één keer door. Emigo is nu in balbezit. Okechukwu is nu in balbezit. Emigo onderschept slim de pass. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makawhy 51%, pello united 49%.
makawhy - pello united 1:2